Z No:1

Välkommen till systemet Z No:1 här kan Du som uppdragsgivare själv kan lägga alla typer av ärenden till oss på Zeltz för omgående bearbetning.  Med en drag & släppruta droppar Du bara in ärendet och trycker på en skicka knapp sedan är ärendet klart för bearbetning av oss, enklare och snabbare kan det inte bli. Vill Du kommunicera med oss om ärendet finns en dialogruta men annars finns vi ju alltid tillgängliga på kontoret om Du föredrar att ringa eller maila.

Med Z No:1 kan Du följa minsta åtgärd i realtid som vi och vår personal utför med ärendet, från början till slut. Du kan gå in och kommunicera med vår personal på kontoret men också med dem på fältet. Du kan ändra uppgifter och vara med och fatta beslut under ärendets gång. Du kan ta del av kvitton, fotografier på tilltänkta återtagsobjekt eller polisanmälningshandlingar. Tag även del av påskrivna borgensförbindelser, överlåtelsehandlingar och delgivningar. Vår personal uppdaterar sina ärenden med sina telefoner eller surfplattor direkt på plats. Du kan se vilka omkostnader som finns i ärendet, tag del av offerter för olika tjänster som vi skall ta in, t.ex. transportkostnad av en skogsmaskin. Datum och tid för varje åtgärd registreras. Du kan gå in i systemet från vad Du vill Din dator, surfplatta eller smartphone. Ligg på stranden, sitt på tåget, bussen och jobba tillsammans med oss på Zeltz!

Väljer Du att inte vara så aktiv själv så uppdateras Du om de viktigaste händelserna eller frågorna via mail från systemet. Du kan som uppdragsgivare själv anpassa systemet så att det passar Dig och vilken typ av information Du vill ta emot eller inte ta emot.

Med detta toppmoderna system tappar Du som handläggare aldrig kontrollen över ärendet, Du får en helt annan överslagsbild på Ditt ärende.  Efter ett ärende avslutas kan Du inom 18 månader gå tillbaka till ärendet och ta del av dessa handlingar som alla sparas på ett och samma ställe.

Säkerheten är av högsta klassificering och inger största förtroende för folk i branschen.

Detta system är byggt 2014-2015 av systemutvecklingsföretaget Form1 i samarbete med oss på Zeltz. Vi kan garantera att detta system levererar!

Uppdragsgivare logga in här (länk) https://zno1.zeltz.se/Arenden/HandlaggareIndex

Stämningsman logga in här (länk) https://zno1.zeltz.se/mobil/

Kontorspersonal logga in här (länk) https://zno1.zeltz.se/